25.02.2015 2341

Okulumuzun Tarihsel Gelişimi

1973 yılında eğitime başlayan okulumuz A ve B olmak üzere 2 (iki) bloktan oluşmaktadır.
A Blokta ana sınıflarımız ,  B Blokta 5,6,7, ve 8. sınıflarımız eğitim-öğretim hayatını sürdürmektedirler. Okulumuzda tam gün eğitim-öğretim yapılmaktadır.
Okulumuzda,  1 Müdür 2 Müdür Yardımcısı  46  kadrolu  öğretmen ve 643 öğrenci mevcuttur. Okulumuzda 30 derslik, 1 Adet Çok Amaçlı Salon, Beden Eğitimi salonu vardır. Okulumuz diğer üniteleriyle beraber eğitim-öğretim hizmetlerini Okul-Aile işbirliği çerçevesinde, öğretmenlerimizin gayretli çalışmaları ile  sürdürmektedir. Ayrıca, tek derslik kullanılarak  sabahçı ve öğleci olmak üzere 2 adet Ana sınıfımızda 55 civarında öğrencimiz mevcuttur. Okulumuz, Bakanlığımızca yapılan sınavlarda, sportif ve kültürel alanlarda  düzenlenen çeşitli etkinliklere ve yarışmalara katılmakta ve üstün başarılar elde etmektedir. Bu başarıların elde edilmesinde öğretmenlerimizin gayretli çalışmaları önemli yer tutmaktadır. Ayrıca, Çeşitli Resmi ve Sivil Kurum katkıları sağlanmaktadır. Okulumuzda, başarılı olmanın yolunun kaliteden, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmadan geçtiğine inanılmaktadır. Çalışmalarımız bu anlayış içerisinde devam etmektedir. Okulumuzda "BEN" yok "BİZ" vardır. Bu nedenle bizim amacımız kaliteyi yakalamaktır. Bundan dolayı; Okulumuzun Parolası : " EĞİTİMDE KALİTE" dir.