"Okulda öğreniyorum evde oynuyorum" Projemiz Hızla Devam Ediyor.

12.04.2021 147

Okulumuz Anasınıfı öğretmeni Neşe Üstüntaş ve öğrencilerinin yürüttüğü Okulda öğreniyorum evde oynuyorum e Twinning projeleri devam etmektedir. Şubat ayında başlayan ve Nisan sonunda bitecek olan projeyle öğrenciler Akıl Zeka oyunları nı öğrenip, okulda ve evde oynayarak keyifli vakit geçirmişlerdir. Proje başladığından bu zamana kadar geçen sürede Akıl ve zeka oyunlarının öğrencilerin gelişimlerine olan katkıları nı görmekten mutlu olduğunu söyleyen öğretmenimiz Neşe Üstüntaş a, öğrencilerine ve velilerine teşekkür ederiz. Farklı  şehirlerde proje ortakları olan öğretmen ve öğrencilerle iletişim ve işbirliğiyle yürütülen projede Özel gün ve haftalarda işbirlikçi çalışmalar yapmışlardır.Projeyi yaygınlaştırmak için bir çok çalışma yaparak hedeflerine ulaşan Proje ekibimiz Alanya yerel basınında da yer almıştır.