Newgeneration Bookworms  (Yeni Nesil Kitap Kurtları ) eTwinning projesi

Newgeneration Bookworms (Yeni Nesil Kitap Kurtları ) eTwinning projesi

Newgeneration Bookworms  (Yeni Nesil Kitap Kurtları ) eTwinning projesi

07.05.2021 612

50.Yıl Ortaokulu İngilizce öğretmeni Dilek Şahin ve İstanbul Tuzla Evliya Çelebi Ortaokulu İngilizce öğretmeni Ayşegül Kaşıkçı Çam koordinatörlüğünde yürütülen Newgeneration Bookworms  (Yeni Nesil Kitap Kurtları ) eTwinning projesi Türkçe ögretmenlerimiz Canan Demir ve Gökcen Zeybek'in rehberliğinde 7-C, 6-B ve 6-G sınıflarındaki öğrencilerle istekli, heyecanlı şekilde devam etmektedir. Proje kapsamında kendi ülkemizden ve yurt dışındaki  ülkelerdeki takımlarla işbirliği içinde değişik görevler alarak yabancı ortaklarımızın yazar ve şairleri hakkında araştırmalar yapılıp öğrencilerimize sunuldu.Bu sunumlar doğrultusunda ortak bir kitap oluşturuldu.Ayrıca bütün katılımcı öğrenciler tarafindan belirlenen kitapla Charlie'nin Çikolata Fabrikasi) ilgili farklı etkinlikler düzenlendi. İlerleyen günlerde oluşturulan karışık ülke takımları ile yapılan çalışmaların sonuçlarını almak üzere online toplantılar yapılacaktır.Bu süreçte ortaya çıkacak ürünleri sabırsızlıkla bekliyoruz.

07-05-2021