New Generation Bookworms eTwinning projemiz başladı.

Okulumuz İngilizce öğretmeni Dilek Şahin ve kurucu ortağı Tuzla Evliya Çelebi Ortaokulu İngilizce öğretmeni Ayşegül Kaşıkçı Çam ile koordineli olarak başlatılan proje öğrencilerimizin dijital okuryazarlık ve Medya okuryazarlık becerilerini geliştirmek, Yabancı dil yeterliliklerini arttırmak, 2021 yılının Yunus Emre ve Dünya dili Türkçe yılı olarak Cumhurbaşkanımız tarafından önerilmesi  dolayısı ile Yunus Emre'yi ve Türkçeyi dünyaya tanıtmak hedef ve amaçlarını kapsamaktadır.Okulumuz Türkçe öğretmeni Gökçen Zeybek'in de  aktif katılımcı olarak dahil olduğu projemiz Arnavutluk, Azerbaycan, İspanya, İtalya, Polonya,Romanya ve Yunanistan ülkeleri ogretmenleri ve öğrencileri  ile ortaklaşa yürütülecektir.

03.02.2021 188

03-02-2021