04.05.2022 510

04-05-202204-05-2022

Kasım ve Mayıs ayları boyunca devam eden TRAVEL with a SMILE adlı uluslararası eTwinning projemizi Fatma Kul koordinesinde 8-A ile yürütüyoruz.8.sınıf müfredatımızdan Tourism adlı ünitemizle entegre ettiğimiz seyahat odaklı projemizde toplam 6 okul yer alıyor. İspanya, Polonya, Gürcistan, İtalya ve Türkiye'den öğrencilerle birlikte uluslararası ekiplerde öğrencilerin iletişim becerilerini geliştirecekleri, kelime dağarcıklarını zenginleştirecekleri etkinlikler üzerinde çalışıyoruz. Öğrenciler yabancı dilde e-posta yazmayı öğrendiler, kartpostallar oluşturdular, mektuplar yazdılar ve hatta proje ortaklarımızın dilini konuşmaya çalıştılar. Hala otel, restoran ve havaalanından sahneleri ve ülkelerimizin ilgi çekici yerleri hakkında işbirlikçi çalışmalar yapıyoruz. Eğitim-öğretim yılının başında oluşturduğumuz e-Kitaplardan bir kahoot bilgi yarışması oluşturacağız. Öğrencilerimiz projemiz sayesinde farklı ülkelerden yaşıtlarıyla iletişim kurdular, onların kültürleri hakkında bilgi edindiler. Sık sık öğrencilerimizle zoom üzerinden buluşmalar düzenledik. Bu toplantılar sayesinde öğrencilerimizin İngilizce konuşma ve dinleme becerileri gelişti.