eTwinning New Generation Bookworms(Yeni Nesil Kitap Kurtları) projesini yürütmeye başladık.

17.02.2021 2985

17-02-2021

Gökçen Zeybek, Canan Demir ve Dilek Şahin ogretmenlerimizin rehberliğinde okulumuz öğrencileri ile  Türkiye'den 10 ve Avrupadan 6 okulun katılımıyla eTwinning New Generation Bookworms(Yeni Nesil Kitap Kurtları) projesini yürütmeye  başladılar.

Bu proje ile, eğitim-öğretimin vazgeçilmez unsuru olan teknolojik uygulamalar projeye dahil edilerek, öğrencilerin kitap okuma konusundaki istek, motivasyon ve sürekliliğin arttırılması planlanmaktadır. Öğrencilerimiz proje süresince ortak okullardaki arkadaşlarıyla aynı kitapları okuyacaklar,  kitaplar üzerine konuşup fikir alışverişinde bulunacaklar ve web2 araçlarını kullanarak kitaplarla ilgili ortak ürünler ortaya çıkaracaklar. Bu sayede,   teknoloji vakit geçirme aracı olmaktan öte; üretmek ve fikir alışverişi yapmak amacıyla kullanılmış olacak. Bunun yanı sıra, öğrencilerimize, dijital ortamlarda kendilerine sunulan bilgiyi eleştirel bir bakış açısıyla değerlendirerek kullanmalarını tavsiye ettiğimizden öğrencilerimizin "Medya Okuryazarlığı" konusunda da bilinçlendirilmesini amaçlıyoruz.