Benim Sesimle Oku ( Read with my voice ) projesi başarıya doğru koşuyor

21.04.2021 188

50. Yıl Ortaokulu olarak 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı uzaktan eğitim sürecinde İngilizce öğretmenimiz Dilek ŞAHİN rehberliğinde 6-B Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz ile katıldığımız Benim Sesimle Oku ( Read with my voice ) projesinde başarıya doğru koşuyoruz.Projemizin başından beri öğrencilerimizin ve diğer ortak okul öğrencilerinin yoğun çaba sarf ederek hem öğrenip hem de ortaya ürün çıkarmaya calistiklari bu projemiz kapsamında yapılan bir çok etkinliğin yanısıra ortak yazdıkları hem İngilizce hem Türkçe sesli ve resimli kitabımız Gezegenin Kurtaricilari ( The Guardians of the Planet) Adana Çukurova Oguzkağan Köksal Görme engelliler okulu öğretmeni Meral Gür Doğan hocamız ve okul idaresi trf dan Braille alfabesine dönüştürülmüştür.

Ayrıca öğretmenimiz Dilek ŞAHİN projemizin kitabını Okulumuz ana sınıfi öğrencilerine online derste okumuştur.Emegi geçen herkese teşekkür ediyoruz.